fredag 18. februar 2011

Helhetelig menneskesyn

Dette ser ut som en helt vanelig familie. Det kan være dine beste venner, naboen eller familen til en i klassen til kammeraten din. Dette er slike bilder du ser. Glade og koselige mennesker som lever av å ha noen å være glad i.
Men, ser vi egentlig alle sider av en sak når vi bedømmer den. I denne familie kan det være en med alkoholproblemer, pengeproblemer, depresjoner osv. Men det kan også være mobbing og rasisme med i familien. Ingen vet sikkert. Du kan tru at du kjenner dine naboer, men alle har en hemmelighet. Det er dessverre ikke helt sikkert at denne familien er så lykkelige som de ser ut. 

I dagens samfunn har 1 av 3 familier en eller flere kriser i livet. De er lykkelige på sin måte, men de er bare ikke ment til å fortelle hvordan de har det. Til og med barna kan klare virke glade, selv om de kanskje har mye på hjertet. 
Jeg vil bare si det til alle som leser dette. Ikke ta alt som en selvfølge. Ser du en jente eller en gutt som gråter, er det noe. Hvis du klarer å se at beskekompisen din har problemer, ikke vær redd for å hjelpe. 

Et menneske er delt inn i En psykiak del, en fysisk del, en sosial del og en kulurell/åndelig del. Bryter vi det gode på et punkt, kan et menneske være øddelagt resten av livet. Så ikke gi opp. Ta godt vare på vennene dine og spesielt familien din...


MVH
Lemi

Ord for dagen: Ikke vi deg ut på en reise du ikke forstår deg på. hvert enkelt sekund teller, ingen kan forutsi det faktum at det er din tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar